Електронни брави и автомати

Електронни брави заключване за входна врата

Електронни брави

Електронните брави са брави, които могат да се отключат както с ключ, така и по електрически път. Електронните брави позволяват на ползвателите да отключват входните врати през домофона си, както и чрез безконтактни чипове.

Какво се прави при повече от една входна врата?

Когато вашият вход има повече от една входна врата има възможност да заключите и двете чрез електрическа брава. С помощта на реле (таймер) може да настроим двете брави, така че те да се отключват една след друга при сигнал от чип или домофон. По този начин можем да елиминираме нуждата да отключвате вратите поотделно, улеснявайки достъпа ви.

Ако вратите са от двете страни на блока се поставя второ домофонно табло и домофонен разпределител.

При позвъняване от някое от таблата разпределителят „познава“ от къде е повикването. Провежда се разговор само с таблото откъдето е направено повикването и при натискане на бутон за отключване се отваря само съответната врата.

Колко струва електронната брава?

В повечето случаи електронната брава влиза в цената на домофонната инсталация. В зависимост от производителя, една брава с включен монтаж струва между 50.00лв. до 90.00лв.

Монтаж и регулиране на автомати за входна врата

Автомати за врати

Автоматите са устройства, които се монтират на входната врата. Те не позволяват вратата да бъде оставена отворена, като автоматично я затварят. Автоматите за врати подсигуряват, че вашият вход винаги ще е заключен и защитен.   Е.Т. Елмон предлага доставка, монтаж и регулиране на автомати за вашия дом и вашата входна врата.

Колко струва един автомат?

Цената на един автомат зависи от тежестта на входната врата, която ще затваря. Ние предлагаме автомати на цена от 100лв. до 200лв.с включена доставка, монтаж и първоначално регулиране.

9:00-18:00 в работни дни 0877 187 294
elmon_domofoni@abv.bg